header banner
Default

İngiliz hakemleri şaşırtan yasak! Maçtan önce yiyemeyecekleri yiyeceklerin listesi ortaya çıktı


Table of Contents

    İngiltere’de hakemlikten sorumlu PGMOL, Manchester United’dan ayrılan beslenme doktoru Steve McNally’yi işe alarak hakemler için bir beslenme listesi oluşturdu. McNally’nin gönderdiği listede maçtan önce sandviç ve yağlı yiyeceklerin yasaklandığı; kek, fındık ezmesi, balık ve köftenin ise yenilebilir olduğu belirtildi.İngiltere’de hakemlikten sorumlu Professional Game Match Authors Limited (PGMOL), hakemler için beslenme listesi oluşturması ve tavsiyeler vermesi için Manchester United’dan ayrılan beslenme doktoru Steve McNally’yi işe aldı. Steve McNally’nin ilk işi ise hakemlerin maçtan önce sandviç ve yağlı yiyecekleri yemesinin önüne geçmek oldu.

    BALIK VE KÖFTE SERBEST

    McNally tarafından hakemlere maç günleri için bir beslenme listesi gönderildi. Bu listede kek, fındık ezmesi, balık ve köfte yenilebilir kabul edildi. Sandviç ve yağlı yiyeceklerin yenmesinin ise yasaklandığı görüldü.

    “YÜKSEK LİFLİ VE SERT KABUKLU YEMİŞLER YEMEYİN”PGMOL ayrıca hakemlere yüksek lifli veya sert kabuklu yemişleri sindirimleri daha uzun sürdüğü için yememelerini tavsiye etti.

    Sources


    Article information

    Author: Danielle Stephenson

    Last Updated: 1698425282

    Views: 794

    Rating: 4.5 / 5 (79 voted)

    Reviews: 85% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Danielle Stephenson

    Birthday: 2007-09-12

    Address: 139 Evans Way Apt. 179, Jonfurt, AK 59977

    Phone: +4194152371941422

    Job: Article Writer

    Hobby: Stargazing, Soccer, Embroidery, Astronomy, Wine Tasting, Cycling, Juggling

    Introduction: My name is Danielle Stephenson, I am a priceless, ingenious, bold, esteemed, steadfast, daring, unyielding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.